13.02.2018  |  VENTILATION  |  Indeklima

Den afgørende forskel

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kom foran konkurrenterne med support fra vores specialuddannede teknikere.

Med 15 års erfaring indenfor varmepumper er der ikke noget, som vores specialuddannede teknikere ikke kan hjælpe med. Som installatør er du garanteret et solidt sikkerhedsnet, når du har brug for assistance eller et godt råd når du står på stedet.

Vi har direkte kontakt til Haiers teknikere og ingeniører i Europa, så der aldrig opstår situationer der ikke kan løses.

Super sparring, gode råd og sublim teknisk support fra os vil give dig et optimalt forspring og sikre både dine kunders og din egen tilfredshed.

Vi er Haier Danmark. Og vi er her for at hjælpe og yde den bedste support – altid.

Læs mere her.

Mere fra Klimalux A/S

Klimalux A/S

http://www.klimalux.dk

Klimalux A/S leverer kvalitetsvarmepumper og tilbehør til varmepumper. Som officiel importør får vi direkte fra fabrikkerne og det sikrer meget fordelagtige priser. Vores direkte forbindelse med producenterne betyder, udover at vi er medspiller i udviklingen af produkter, også at vores veluddannede teknikere yder specialiseret producentunderstøttet support. For…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere