Jobopslag

Er du vores nye Salgschef til vores butikker i Region Syd?

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

 • info@lemu.dk
 • 3314 1414
Se profil  
Stilling:
Ansættelses­forhold:
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Sydjylland
Oprettelses­dato: 12.01.2018
Søg job  

Vil du præge 8 butikker via godt købmandskab hos Danmarks største stål- og teknikgrossist?

Er du vores nye salgschef til vores håndværkerbutikker i Region Syd?

Lemvigh-Müller A/S

 

 • Vil du præge 8 butikker via godt købmandskab hos Danmarks største stål- og teknikgrossist?
 • Kan du inddrage og motivere medarbejdere gennem dit gode eksempel?
 • Og trives du med stor indflydelse og medbestemmelse på lokalt niveau?

Så står vi klar til at byde dig velkommen og give dig muligheden for at vise os, hvad godt købmandskab og god ledelse er. Der er tale om en nyoprettet stilling, så du får rig mulighed for at sætte dit eget præg på rollen.

Vi står aldrig stille

Hos Lemvigh-Müller bliver du en del af et solidt, markedsførende firma med Danmarks mest omfattende tekniske sortiment til el- og VVS-installationsbranchen. Vi har højt til loftet og et stærkt fokus på at inkludere alle vores medarbejdere, så deres engagement bidrager til at skabe vækst og udvikling. Samtidig tilbyder vi relevant uddannelse, kurser og træning til rådighed, så vi alle fortsat udvikler os.

Tag ansvar for butikker og salg

Som salgschef bliver du overordnet ansvarlig for vores 8 håndværkerbutikker i Region Syd samt et salgsteam på 24 personer, heriblandt distriktschefer, butikschefer og butikssælgere. Det bliver dit ansvar, i samarbejde med dit team, at sikre velfungerende butikker og udarbejde lokale salgsplaner og -indsatser. På samme vis fastlægger du den lokale salgsstrategi for din region i samarbejde med bl.a. vores salgsdirektør.

Mere konkret sørger du bl.a. for at:

 • skabe salgsaktiviteter omkring butikkerne
 • afholde salgsmøder og besøge vigtige kunder i nærområdet
 • holde sig ajour med udviklingen i branchen og derigennem målrette det lokale sortiment
 • være tæt på dine medarbejdere, så de får de bedste muligheder for at lykkes
 • afholde bl.a. MUS, målstyrings-, løn- og ansættelsessamtaler.

Forandringsagent med ledererfaring og teknisk flair

Vi leder efter en kulturbærer, der vil gå forrest og skabe engagement og nytænkning. Du er ikke typen, der har behov for at hævde dig, og du er ikke bange for at tage fat, når og hvor behovet er. Samtidig ved du, at din succes afhænger af din evne til at motivere og skabe resultater gennem andre. Den opgave er du klædt på til at løse gennem:

 • +10 års salgserfaring relateret til butiksdrift
 • +5 års ledererfaring – formodentlig fra branchen, men alternativt er du en dygtig leder fra detailbranchen med lidt teknisk flair
 • din evne til at tage ejerskab og hjælpe med salget
 • en bred strategisk, taktisk og operationel forretningsforståelse.

Er du interesseret?

Ønsker du at søge denne stilling, så klik på ”Søg jobbet online” nedenfor. Vi holder løbende samtaler med relevante kandidater, så søg hurtigst muligt.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte salgsdirektør Martin Nielsen Nørskov på 2269 8743. Vi opfordrer både mænd og kvinder til at søge stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 


Om Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller er Danmarks største stål- og teknikgrossist. Koncernen beskæftiger 1.300 medarbejdere, primært inden for salg, indkøb og logistik, fordelt på vores 24 lokationer rundt i landet. Lemvigh-Müller har landets mest omfattende tekniske produktprogram til el- og VVS-installationsbranchen, industrien samt byggeri og håndværk. Det består af mere end 350.000 varenumre, hvoraf mere end 100.000 er lagerlagte. I Lemvigh-Müller lægger vi stor vægt på vores værdier om at være Menneskelige, Kompetente, Engagerede og Nytænkende. Læs mere på www.lemu.dk/om-os.

 

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere