15.11.2017  |  VENTILATION  |  Branchen

Forstærkninger til Genvex’ organisation

Indhold fra partner Hvad er dette?

Genvex ruster op i Salg og Eksport med 3 erfarne medarbejdere.

Erik Nergaard er ny ekstern salgskonsulent på Sjælland og Bornholm og er ikke helt ukendt i branchen. Erik har arbejdet med ventilation i 25 år, blandt andet som salgstekniker i Øland, indehaver af eget ventilationsfirma, samt salgsingeniør & afdelingsleder i flere ventilationsfirmaer.

I Intern Salg har teamet budt velkommen til Dan Jensen. Dan kommer fra en stilling som After Sales Supporter hos Nilan, og har tidligere erfaring som installatør af ventilation.

Salgsteamet har desuden fået Mette Brøbech Aabenhuus med ombord. Mette kommer ligeledes fra Nilan, hvor hun har varetaget de internationale kunder samt de danske husbyggere de sidste 1,5 år. Ud over arbejdet i Intern Salg vil Mette spille en rolle i understøttelsen af arbejdet i eksportafdelingen.

Tags: Genvex

Mere fra Genvex

Genvex er en fleksibel og kompetent samarbejdspartner, som leverer ventilationsanlæg i høj, dansk kvalitet. Anlæggene har en varmegenvindingsgrad på op til 96% og er dermed meget energibesparende, samtidig med at de sikrer et rent og frisk indeklima.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere