06.12.2017  |  VENTILATION  |  Indeklima

Hvad efterspørger dine kunder? Svaret er faktisk ligetil.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Forbrugerne ønsker varmepumper med flere standardfunktioner. Haiers varmepumper har flest standardfunktioner til den bedste pris.

Mange installatører spørger sig selv om hvad forbrugerne efterspørger, når de skal have ny varmepumpe.

Svaret er ligetil: Flere standardfunktioner og attraktiv pris.

Verdens største producent af smart-varmepumper hedder Haier, og de fokuserer på produktegenskaber som kunderne reelt efterspørger. Ikke hvad de tror der efterspørges.

Wi-Fi, gratis app, energibesparende teknologier og smarte komfortfunktioner er alt sammen indbygget som standard. Og så er Haiers varmepumper markedets mest lydsvage med niveauer ned til 15dB.

Og fordi vi har skåret alle mellemled væk, og får varmepumperne direkte fra fabrikken, kan vi tilbyde en super attraktiv pris. Så simpelt og alligevel så vigtigt.

Læs om Haiers varmepumper her

Mere fra Klimalux A/S

Klimalux A/S

http://www.klimalux.dk

Klimalux A/S leverer kvalitetsvarmepumper og tilbehør til varmepumper. Som officiel importør får vi direkte fra fabrikkerne og det sikrer meget fordelagtige priser. Vores direkte forbindelse med producenterne betyder, udover at vi er medspiller i udviklingen af produkter, også at vores veluddannede teknikere yder specialiseret producentunderstøttet support. For…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere