23.01.2018  |  VVS  |  Branchen

Ny app hjælper med at holde styr på værktøjet

Med en ny smartphone-app kan håndværkeren danne sig et overblik over virksomhedens værktøj og få leveret det, der mangler uden at forlade arbejdspladsen. Sådan lyder visionen bag materialestyrings- og lejeappen Nethire.

Hver dag forlader håndværkere deres arbejdsplads for at hente værktøj hos firmaet, grossisten eller udlejeren – det giver en masse spildtid, som skal nedsættes, lyder det fra firmaet bag materialestyrings- og lejeappen NetHire, der har fået støtte til projektet via Vækstfonden:

”Hvis en håndværker skal blive mere effektiv uden at løbe hurtigere, skal han blive længere tid på pladsen. Den nemmeste måde at sikre det på, er at han ikke behøver at forlade den”, siger adm. direktør Steffen Meyer og fortsætter:

”Vi vil gerne sikre, at håndværkeren har de bedst mulige forudsætninger for at få det rigtige værktøj med til opgaven og får resten leveret så hurtigt, at det ikke kan betale sig at forlade arbejdspladsen for at hente det”.

Læs også: Oras digitaliserer vedligeholdelse af armaturer med ny app

Overblik over fælles værktøj
Visionen bag NetHire er at give håndværkeren et overblik over virksomhedens fælles værktøj på sin smartphone. På den måde kan han hurtigt booke værktøj og maskiner frem i tiden og se, hvor det befinder sig fysisk uden at skulle lede efter det.

Derudover får håndværkeren også adgang til et netværk af materialeudlejere, som på under en time udbringer og afhenter lejegrej direkte på byggepladsen:

”I dag har de fleste en smartphone. Det har revolutioneret måden, du kan danne overblik og foretage bookinger digitalt. Styring af værktøj er en god idé. Udfordringen har imidlertid været at føre det ud i praksis”, siger Steffen Meyer og fortsætter:

”For når en gruppe af medarbejdere får pålagt en ekstra, administrativ opgave, men aldrig oplever, at det giver dem værdi i hverdagen, så er projektet dømt til at fejle på forhånd. Vores mission er af give håndværkeren mulighed for selv at planlægge sin hverdag”.

- EL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere