19.10.2017  |  EL  |  El-materiel

Prysmian udvider HV produktion på dets fabrik i Jiangsu, Kina

Indhold fra partner Hvad er dette?

Udgør højeste HV produktionskapacitet inden for koncernen.

Prysmian Group meddeler, at dets kinesiske fabrik i Jiangsu, er klar til at tilbyde et komplet udvalg af HV kabler, efter implementering af aktiver fra det tidligere Shen Huan Cable Technologies. Hermed styrker koncernen sin konkurrenceevne på det kinesiske elforsyningsmarked.

Prysmian Technology Jiangsu har dedikeret et produktions- og logistikareal bestående af godt 190.000 m2 til formået, med 5 produktionslinjer (2 VCV linjer op til 500 kV, 1 CCV linje op til 220 kV og 2 CCV linjer til MV kabler). Den samlede produktionskapacitet ligger på over 30.000 tons årligt, hvilket er den højeste HV produktionskapacitet inden for koncernen.

Prysmian Technology Jiangsu tilbyder nu en bred vifte af kabelteknologier og produkter designet og fremstillet i overensstemmelse med koncernens standarder og ekspertise, herunder HV og EHV systemer, MV fra 6-500 kV samt brandsikre kabler.

Prysmian Group har for nylig leveret adskillige højspændingsprojekter i Kina og ASEAN, der bidrager til at styrke nationale elnet. "Vi har opnået vigtige resultater i området og kvalificeret næsten alle vores innovative produkter, og dermed taget et vigtigt skridt fremad i udvidelsen af ​​koncernens forretningsaktiviteter i ASEAN-området," udtaler Matteo Bavaresco, CEO hos Prysmian Group China.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group Denmark A/S blev grundlagt i februar 2011 som et resultat af sammenlægningen mellem Prysmian og Draka – to af branchens stærkeste og mest respekterede kabelbrands globalt – hvis navne begge fortsætter som selvstændige og komplimentære varemærker.Sammenlagt er Prysmian Group verdens største inden for design, fremstilling og salg af energi- og telekommunikationskabler…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere