05.12.2017  |  VENTILATION  |  Indeklima

Sådan holdes prisen på Haier varmepumper attraktiv

Indhold fra partner Hvad er dette?

Fordi man er verdens største producent af varmepumper, betyder det ikke at man tager en høj pris. Faktisk tværtimod.

Det er ikke nok, at kunne tilbyde varmepumper med flere standardfunktioner end konkurrenterne. Prisen skal også være attraktiv.

Derfor har Klimalux direkte tilknytning til verdens største producent af varmepumper uden mellemled overhovedet. Når varmepumperne er færdigproducerede på fabrikken, læsses de i en container som sendes direkte til Klimalux. Intet mellemlager, ingen agenter, ingen dikkedarer.

Fordyrende mellemled er skåret væk. Så kan vi i stedet fokusere på at tilbyde produkter som forbrugerne ønsker, til attraktive priser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og hold dig opdateret med nyheder og gode tilbud.

Mere fra Klimalux A/S

Klimalux A/S

http://www.klimalux.dk

Klimalux A/S leverer kvalitetsvarmepumper og tilbehør til varmepumper. Som officiel importør får vi direkte fra fabrikkerne og det sikrer meget fordelagtige priser. Vores direkte forbindelse med producenterne betyder, udover at vi er medspiller i udviklingen af produkter, også at vores veluddannede teknikere yder specialiseret producentunderstøttet support. For…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere