10.02.2018  |  VENTILATION  |  Indeklima

Varmepumper lidt ud over det sædvanlige

Indhold fra partner Hvad er dette?

Flere unikke og funktionelle standardfunktioner og en utrolig attraktiv pris kendetegner varmepumperne fra Haier.

Haiers varmepumper er udviklet på baggrund af forbrugerens ønsker – og de udmærker sig især ved at være markedets absolut mest lydsvage varmepumper. Dét er optimal komfort.

Varmepumperne kan nemt styres fra Haiers gratis app og alle modeller har helt unikke og intelligente standardfunktioner, der sikrer det bedste indeklima.

Fordi vi får Haiers varmepumper direkte fra fabrikken, og dermed undgår fordyrende mellemled, er prisen ualmindeligt attraktiv.

Det skal ikke være besværligt at opnå det bedste indeklima til den bedste pris. Det er vores mening.

Læs mere om Haiers varmepumper her.

Mere fra Klimalux A/S

Klimalux A/S

http://www.klimalux.dk

Klimalux A/S leverer kvalitetsvarmepumper og tilbehør til varmepumper. Som officiel importør får vi direkte fra fabrikkerne og det sikrer meget fordelagtige priser. Vores direkte forbindelse med producenterne betyder, udover at vi er medspiller i udviklingen af produkter, også at vores veluddannede teknikere yder specialiseret producentunderstøttet support. For…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere