VVS

Branchen

Fejl i kontrakt koster VVS-firma 90.000 kroner

Ribe VVS Service skal efterbetale 90.000 kroner til en tidligere voksenlærling. Han får beløbet for at pendle mellem firmaets hovedsædet i Ribe og arbejdspladsen i Glostrup. Men da lærlingen bor i Rødovre, har han aldrig kørt fra Ribe til København.

Branchen

Landmænd høster fordele ved at vælge den lokale installatør

Landmanden har flere fordele ved at købe varmepumpen hos sin lokale installatør. Det betyder nemlig tryghed og sikkerhed for begge parter, mener landbrugsekspert.

Branchen

Brødrene Dahl byder indenfor til Blå Messe

Den 7. september byder Brødrene Dahl landets VVS-installatører velkommen til Blå Messe i Aarhus, hvor de blandt andet kan få et indblik i de nyeste teknologier, produkter og services.

Branchen

Middelfart VVS atter erklæret konkurs

For blot to år siden måtte Jan Egeberg begære sin daværende forretning Middelfart VVS konkurs. Nu er der sket det samme for det selskab, der købte resterne af konkursboet tilbage i 2015.

Branchen

Mæglingsforslag på VVS-området ligger klar

Før middag blev det afklaret, hvad der kommer til at ske med VVS-overenskomsten.

Branchen

Kom og bliv klogere på serviceaftaler, og hvorfor de er et vigtigt arbejdsredskab

Minuba kommer og fortæller om hvordan du arbejder med serviceaftaler i praksis, på dette års VVS'17 konference.

Indhold fra partner

Branchen

Antallet af ulovlige installationer stiger

Når autoriserede el- og VVS-installatører besøger kunder rundt om i landet, opdager de en stigende mængde ulovligt udført arbejde. Samtidig er antallet af bøder faldet.

Branchen

Bedre Bad - Bedre Energi rykker ind i Huset Middelfart

Landets største permanente byggeudstilling, Huset Middelfart, får fra nytår en ny beboer, når VVS-kæden Bedre Bad – Bedre Energi rykker ind.

Branchen

Flere vil være VVS'ere

Langt flere har søgt ind på VVS-energiuddannelsen i år sammenlignet med sidste år. Desuden er elektrikeruddannelsen den næstmest populære blandt alle erhvervsuddannelser.

Branchen

Installatører raser over Odense Kommune

Odense Kommune har valgt ét firma til at udføre alle VVS- og el-opgaver i en periode på fire år. Det vækker vrede hos andre af byens installatører.

Branchen

DM i Skills tiltrækker nye VVS-talenter

Danmarksmesterskaberne for unge fra erhvervsuddannelserne venter lige om hjørnet, hvor landets dygtigste VVS-lærling skal kåres. I år er der ekstra stor opbakning til konkurrencen, som skal lokke fremtidens installatører til.

Branchen

Kjellerup VVS overtager installatør-firma i Silkeborg

Kjellerup VVS vil styrke sin serviceafdeling og har derfor overtaget Bent E. Andersen VVS i Silkeborg.

Branchen

VVS-montør modtager Dronningens æresmedalje

Snart kan Paw Clark Von der Ahe fra John Jensen VVS se frem til at skulle besøge Dronning Margrethe. Her skal han tildeles en sølvmedalje efter af have brilleret på uddannelsen til VVS- og energispecialist.

Branchen

Tekniq: Overenskomst giver arbejdsro

I går stemte 600.000 privatansatte ja til en ny overenskomst. Det vækker tilfredshed hos Tekniq, der ser fordele for både virksomheder og ansatte.

Branchen

Definitivt brud i forhandlinger om VVS-overenskomst

Et ekstra forsøg var ikke nok til at nå til enighed blandt Tekniq, Blik- og Rørarbejderforbundet og Dansk Metal, da de mødtes til forhandlinger søndag den 19. marts.

Branchen

Sammenbrud i forhandlinger om ny VVS-overenskomst

Forhandlingerne mellem Tekniq, Blik- og Rørarbejderforbundet og Dansk Metal er brudt sammen og overgår nu til forligsinstitutionen.

VVS-messe bliver større end nogensinde

Næsten et halvt år før VVS’17 finder sted, melder arrangørerne om stort set udsolgt. Indtil videre har 179 udstillere meldt deres ankomst.

Energi

Indspark: Gør ”viden om vand” til dit vigtigste salgsværktøj

Branchen

Serviceopgaver oplever stigende popularitet

Teknikentreprenører går i langt højere grad efter serviceopgaver, hvor serviceringen er samlet, frem for entrepriseopgaver. Det betyder, at konkurrencen på området er hård.

Arbejdsredskaber

Brødrene Dahl og Freesoft vil papirarbejdet til livs

”Digital motorvej” udrydder papirnusseriet og gør det lettere for installatører at bestille varer fra Brødrene Dahl.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere